Dr ir Gerda van Dijk over Creative Valley

Dr ir Gerda van Dijk, adjunct professor aan TiasNimbas Business School Tilburg, sprak tijdens de opening van Creative Valley over de persoonlijkheid van organisaties, en het belang van een werkomgeving die het ecosysteem ondersteunt:

“Men zegt wel eens dat je een organisatie geen hand kunt geven. Toch wil ik beweren dat elke organisatie een persoonlijkheid heeft. Ik weet zeker dat als u en ik een organisatie binnen lopen dan voelen en weten we, wat die persoonlijkheid is. We weten dan of we te maken hebben met een ondernemende, levende of een ingedutte, in zichzelf gekeerde organisatie, die eigenlijk op sterven na dood is. De procedures en de cijfers zijn in het laatste geval misschien wel op orde maar het is duidelijk: ze staan niet meer midden in de economische werkelijkheid, laat staan dat ze die actief weten te be├»nvloeden”.

Speech voor CreativeValley 160910

Leave a comment