TEDx at Creative Valley – 30th November

Dinsdag 30 november is het zover: de tweede editie van TEDxAmsterdam! Met een besloten, live podium in Amsterdam, en door het hele land simulcasts venues: plekken waar je live kunt meekijken met wat er op het podium gebeurt. Youmeet in Creative Valley is de venue voor Utrecht. Kijken naar vernieuwende sprekers die …

vooruitzien op de trends in science en fiction. Een mooie basis voor de discussies die volgen: het nieuwe werken in het tijdperk van science en fiction. Aanmelden voor de simulcast kan nog, maar meld je snel aan want de plaatsen zijn beperkt. Stuur hiervoor een mail naar robbert.homburg@ynno.com

  • Datum: 30 november 2010
  • Locatie: Youmeet, Orteliuslaan 11 in Utrecht
  • Tijdstip: vanaf 8:00 ben je welkom en kan je het hele programma volgen
  • Kosten: toegang is gratis maar we vragen we een kleine vergoeding voor eten en drinken van €15. Over het diner en de borrel zijn we nog niet uit. Suggesties zijn welkom!

In the spirit of ideas worth spreading, TED has created a program called TEDx. TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. TEDxAmsterdam will be held on the 30th November in Amsterdam. Since tickets to this event are hard to get, there are a number of ‘simulcasts’ in venues all over Holland to experience the conference via live streaming. Creative Valley is the simulcast venue in Utrecht…

YouMeet offers a full day programme including lunch and a discussion -in Dutch- about new ways of working in the era of science and fiction (TEDx AMsterdam’s topic this year). If you’d like to attend, please drop a line to robbert.homburg@ynno.com.

Leave a comment