innovative furniture for innovatieve workers at Dutch Design Week

De grenzen tussen wonen en werken vervagen steeds meer door de nieuwe manieren van werken die door meer en meer organisatiesworden doorgevoerd. Vanzelfsprekend vraagt dat om een andere manier van inrichten en andere soorten meubelen. Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven kunt u o.a. bij Desque in het Klokgebouw op Strijp-S kennismaken met diverse soorten meubelen en ontwikkelingen die onlosmakelijk verbonden zijn met innovatieve werkconcepten. Zo presenteren zij  o.a. de nieuwe conferentietafel van Teherani voor Thonet en het splinternieuwe merk “Studio Lawrence”. Een aanrader is ook het event Architecture@DDW op vrijdag 29 oktober, in hetzelfde Strijp-S gebouw. Gratis, wel even registreren (goede netwerk mogelijkheden tijdens de netwerk meeting).

About DDW

Each year in October Dutch Design Week (DDW) is organized by Design Platform Eindhoven. The platform seeks to join forces in order to turn Dutch Design Week both nationally and internationally into a distinctive, leading design manifestation for a wide range of target groups. During the DDW Desque presents innovative furniture for innovative workers in the Clock Building (Klokgebouw) on Strijp-S. For example: the new conference table by Teherani for Thonet and the brand new brand “Studio Lawrence”.

Friday 29th Oct there’s one day filled with architecture: Architecture @DDW

Architecture@DDW will include three separate parts: during the day we will host an exclusive architectural tour through the city of Eindhoven, in the afternoon we will Meet & Mingle at the network reception and at night we will celebrate our third birthday with a sensational international architects party. Both the network meeting and party will take place at the Machine Room at Strijp S. Now open for registration (and it’s free!)

Architecture @DDW, part 1 – starts at 12:30hr – Exclusive Architecture Tour (registration is closed!)
Architecture @DDW, part 2 – starts at 17:00hr –
Meet & Mingle’ network (registration closes on Tuesday October 26, at 20:00hr CEST)
Architecture @DDW, part 3 – starts at 20:00hr –
Sensational architects party (registration closes on Tuesday October 26, at 20:00hr CEST)

Leave a comment