ontwerp je ideale kantoor – 8 nov. in Creative Valley

Op 8 november 2010 start de nationale Week Van Het Nieuwe Werken. Nederlandse werknemers en werkgevers kunnen in die week ervaren wat het nieuwe werken voor hen en hun organisaties kan betekenen.

De makers en bedenkers van Creative Valley houden tijdens deze week een aantal sessies over innovatief werken, in de juiste werkomgeving. Deze sessies zijn bedoeld voor hoofden facilitair bedrijf/ facility managers, ICT managers, HRM managers, Projectleiders, MVO managers, Directies. Alle sessies zijn kosteloos en worden gehouden in Creative Valley, Orteliuslaan 1, 3528BA Utrecht.

Maandag 8 november vanaf 16.00 uur: Hoe ziet jouw ideale kantoor eruit? Ontwerp het zelf! Aanmelden kan via een mail naar Theda Kunnen <theda@youmeet.nl> of via het reply formulier onderaan dit bericht.

Dinsdag 9 november vanaf 16:00 uur: Get Inspired at Creative Valley, opgeven kan via http://bit.ly/ynnohnwdi

Hoe ziet jouw ideale kantoor eruit? Ontwerp het zelf!

Ervaar hoe het is om een nieuwe kantooromgeving vorm te geven! Wat voor werkplekken passen het beste bij het werk dat jouw organisatie doet? Hoe benut je de ruimte effectief? Hoe haal je met een passende werkomgeving het beste uit mensen? Welke ondersteunende technologie is daarbij nodig? Een kantoor levert de meeste toegevoegde waarde als de werkplek, de technologie en de manier van werken optimaal op elkaar zijn afgestemd! Vind het uit, leer hoe het team achter Creative Valley hierover denkt en ontwerp je eigen ideale kantoorconcept tijdens de speedmeeting bij Youmeet.

Get Inspired at Creative Valley

De bedenkers van Creative Valley vertellen hoe het gebouw vanuit het niets ontstaan is, over de visie dat een gebouw een ecosysteem is waar het werk en mensen centraal staat en wat mee beweegt met veranderende eisen. Aan de hand van dit verhaal bekijkt u het gebouw en maakt u kennis met het werken in Creative Valley. Het ecosysteem van werk en gebouw is voor iedere groep bewoners namelijk anders.

photo in courtesy of picsicio.us

Leave a comment